Live achtergrondmuziek met JazzTraffic. Bekijk de Video !

“Live Achtergrondmuziek Voor Uw Feest Of Receptie ?

Wij Hebben Het Antwoord en een Video ! “

Live achtergrondmuziek geeft uw feest, trouwerij,huwelijksceremonie, receptie of diner dat extra muzikaal sausje dat voor meer sfeer en een exclusieve feeststemming zorgt. Bent U daarnaar op zoek ?

Dan bent u bij Jazz TrioJazzTraffic, hét jazz piano trio, aan het juiste adres want wij zijn al jaren specialist op dit gebied. Wij gaan ervan uit dat u van uw feest of receptie iets bijzonders wilt maken en dus op zoek bent naar extra sfeer en ambiance met  live achtergrondmuziek.Wat zijn de mogelijkheden ?

Live muziek voor een gezellig feest met sfeer en exclusiviteit.

Goede achtergrondmuziek voor uw receptie of feest is easy listening jazz. Een combinatie van easy listening muziek die door ons jazz piano trio wordt uitgevoerd. Geen moeilijke muziek maar lekker swingend, bijvoorbeeld als live diner muziek.

Sinatra, Bublé, Jamie Cullum, Harry Connick Jr., Latin en Verzoeknummers: wij spelen het voor u !

Houdt u van het repertoire van bv. Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Michael Bublé of instrumentale muziek van bijvoorbeeld Oscar Peterson dan is dat uitstekend in te passen in live achtergrond muziek. Voor een extra feestelijke sfeer hebben we Latin Jazz houdt voor u in huis. Zwoele Bossa Nova’s, romantische Bolero’s en opzwepende Sambas geven uw evenement een bijzonder vrolijke sfeer en er kan flink op gedanst worden !

Heeft U verzoeknummers heeft die speciale herinneringen bij u oproepen. Laat het ons weten, we voeren dat probleemloos te uwer ere uit.

Samenvattend: het verzorgen van goede live achtergrondmuziek is een specialisme. Het trio moet het juiste repertoire in huis hebben en professionele musici. Daaromheen is een goede organisatie en communicatie nodig naar de klant zodat alle afspraken en wensen voor 100% worden uitgevoerd. Over deze specialisatie leest u meer op onze pagina: Dé Specialist.

Op deze video vindt U een korte selectie van onze live muziek zoals wij die op feest gaan brengen.

Hoe kan ik meer te weten komen over live achtergrondmuziek voor mijn evenement ?

Of wilt U een snelle offerte vandaag nog in huis ?

  • Bel direct 06 81 20 06 77 met de bandmanager of stuur een mail ons via de Berichtenbox rechtsonder op dit scherm.
  • Vermeld de datum en het tijdstip van aanvang  van uw feest en de verwachte eindtijd
  • U heeft op dezelfde dag van aanvraag onze offerte binnen.
Cat./ Live Achtergrondmuziek