Receptiemuziek met Jazz Trio JazzTraffic. Swing en Sfeer !

Receptiemuziek
Receptiemuziek met cocktail jazz van Jazz Trio JazzTraffic

“Receptiemuziek met een Jazz Trio ? Dan hebben wij Mooie Easy Listening Jazz Om Uw Receptie tot een Succes te Maken” 

Een jazz trio met easy listening jazz de ideale receptiemuziek voor uw evenement. U wilt een exclusieve sfeer scheppen met live muziek die op de achtergrond blijft maar aanwezig  genoeg om die extra ambiance te scheppen.

Met rustig repertoire en de klassieke trio bezetting van piano, contrabas en drums onthaalt u uw gasten op een bijzondere avond.

“U wilt een professioneel jazz trio met swingend en aangenaam repertoire ? “

U kunt kiezen uit een jazz trio dat met easy listening jazz, een combinatie van easy listening en jazz, een levendige en warme sfeer schept met mooi repertoire van bijvoorbeeld Frank Sinatra, Tony Bennett of Michael Bublé. Muziek van vroeger maar in een modern jasje gestoken.

Wilt u meer informatie over het trio met muziek demo’s en het kostenplaatje ? Ga dan naar de home pagina en check out wat wij u te bieden hebben

Wilt U snel informatie of een vrijblijvende offerte voor uw receptiemuziek ? Volg dan ons stappenplan, snel en efficïent.

  • Bel de bandmanager op 06 81 20 06 77 of stuur een mail via de Berichtenbox rechtsonder op dit scherm.
  • Vermeld de datum en het tijdstip van aanvang  van uw feest en de verwachte eindtijd
  • De datum houden we een week voor u in optie.
  • U heeft op dezelfde dag van aanvraag onze offerte binnen.
  • Indien U onze offerte accepteert ontvangt U van ons een email met bevestiging van alle details.
  • Wij nemen de gehele muzikale organisatie zoals laden, lossen, instrumenten en apparatuur voor onze rekening. U hoeft nergens naar om te kijken.
  • Een week voor de receptie nemen we contact met u op om alles nog even door te nemen en eventuele wijzigingen aan te kunnen brengen.