Live Muziek Voor Uw Kerstevenement.

Live Kerstmuziek met JazzTraffic
Live Kerstmuziek met JazzTraffic

Live Muziek Voor Een Kerstborrel OF Kerstdiner ?

Met JazzTraffic Voor Een Exclusief Kerstevenement.

Live muziek in de traditionele December feestmaand maand geeft zo veel meer sfeer, ambiance en exclusiviteit.

Er worden veel diners, borrels en kerst diner-dansants georganiseerd om deze bijzondere tijd van het jaar extra te vieren en om alvast in de stemming te komen.

Live Kerstmuziek op maat voor U in een swingend jasje.

Als U een Kerstevenement wilt gaan organiseren en U bent van plan live muziek te boeken met een jazz trio dan zijn wij dé specialist op dit gebied. Natuurlijk zorgen we voor een sprekende presentatie en komen wij in smoking uw evenement opluisteren. Daarbij heeft u keuze uit mooi Kerstrepertoire dat bij u en uw gasten een feest der herkenning zal zijn.

Wat gaan we voor U spelen ?

Naast ons vaste repertoire spelen we natuurlijk de meest bekende Kerstsongs:

  • I’m Dreaming Of A White Christmas. Zonder enige twijfel het meest gespeelde Kerstnummer ter wereld.In 1941 werd het op de radio op eerste Kerstdag gezongen door de Amerikaanse zanger Bing Crosby. Er werd een plaat van gemaakt en het is de meest verkochte Kerstplaat ooit.
  • Jingle Bells.Oorspronkelijk getiteld One Hors Open Sleigh werd dit nummer in 1857 geschreven door de Amerikaan James Pierpont.Merkwaardig genoeg werd het niet speciaal voor Kerst geschreven maar de tekst past zeer goed bij de Kerstsfeer en is sinds tientallen jaren één van de meest gespeelde Kerststukken.
  • The Christmas Song (Chestnuts Roasted On An Open Fire). Gedurende een snikhete zomer in 1945 geschreven door de Amerikaanse zanger Mel Tormé. Het werd een echt grote Kersthit toen het in 1946 op de plaat werd gezet door Nat “King” Cole. Let It Snow. Kennelijk was de zomer van 1945 een goed jaar voor kerstmuziek want gedurende dezelfde zomer werd dit nummer geschreven door Sammy Cahn (tekst) en Jule Stein (componist). Let It Snow. Kennelijk was de zomer van 1945 een grote inspiratiebron want Sammy Cahn (tekst) en Jule Stein (componist) schreven dit onverwoestbare Kerstnummer. The Most Wonderful Time Of The Year. Dit stuk werd in 1963 geschreven en werd een grote hit voor zanger Andy Williams.Het is een zwierig en vrolijk stuk want het is geschreven als een wals in 3/4 maat.
  • Silent Night. Zo goed als zeker het oudst bekende Kerstnummer, in 1818 geschreven door de Duitse componist Franz Xaver Gruber, met als originele titel: “Stille Nacht, Heilige Nacht”.
  • The Most Wonderful Time Of The Year. Dit stuk werd in 1963 geschreven en opgenomen door zanger Andy Williams die er een grote Kersthit mee scoorde.

Check Out onze Homepage voor het beluisteren van acht opnames van onze muziek, representatief voor het repertoire dat we spelen.

Bent U Al In De Stemming Gekomen ? Boek Ons dan Nu !

Live muziek met Kerst en de feestdagenLive muziek met Kerst gespeeld door een professioneel jazz piano trio maakt uw Kerstevenement compleet. Om ons te boeken kunt u bellen met 06 81 20 06 77 of mail via de BerichtenBox rechtsonder op dit scherm of naar info@jazztraffic.nl .

 

 

Voor een offerte op maat hebben we de volgende gegevens nodig:

  • Plaats
  • Datum
  • Speelduur van hoelaat tot hoelaat
  • Locatie (zaal, hotel etc.)
  • Plaats / provincie.

U ontvangt uw vrijblijvende offerte op dezelfde dag !