Huwelijksverjaardag Vieren

JazzTraffic speelt tijdens een Huwelijksverjaardag
Jazz Trio JazzTraffic

” U Gaat Uw Huwelijksverjaardag Vieren ?

Fantastisch !

Hoe vind ik Goede Live Achtergrondmuziek voor mijn HuwelijksJubileum ? “

Huwelijksverjaardag vieren / Leestijd 8 minuten

25 jarig huwelijksfeest
25 Jaar Getrouwd

Die vraag zult u zich stellen als er zich een belangrijk evenement in uw leven aandient zoals een 25 jarig huwelijksfeest. Wellicht bent u zelf 25 jaar getrouwd of gaan uw ouders hun 25 jarig huwelijk vieren.

Daarhoef het niet bij te blijven. Want ook 30 jaar getrouwd of een 40 of 50 jarig huwelijksjubileum wordt veel gevierd.

In de voorbereiding zullen vele feestideeën de revue passeren. Doen we het thuis of gaan we naar een zaal of restaurant ? Wie gaan we uitnodigen ? Met receptie of diner ?

30 jaar huwelijksverjaardag
30 jaar getrouwd

Maar het huwelijksfeest  is niet alleen voor u maar ook voor uw familie, vrienden en andere genodigden. Dan is de vraag: welke muziek past het beste bij mijn feest,  is naar mijn smaak maar ook naar die van mijn gasten ?

Pianist en pianomuziek bij een huwelijksjubileumBovendien, u hoeft zich natuurlijk niet te beperken tot een 25-jarig huwelijk. Volgens de traditionele lijst zijn er tal van mogelijkheden om met een jubileum of kroonjaar een feestje te bouwen. En onze diensten beperken zich uiteraard niet tot een 25 jarig huwelijksfeest. Volgens de traditionele lijst kennen we de volgende bruiloften die gerelateerd zijn aan edelmetalen.

40 jaar getrouwd robijn met live muziek
40 jarige bruiloft

Gelegenheden te over om er een mooi feest met muziek van te maken ! Zilveren, gouden of robijn huwelijk: je kunt het maar één keer vieren !

Wij zetten het bruidspaar in het zonnetje ! Als het jubilerende paar binnenkomt spelen we natuurlijk  “Daar Komt De Bruid”, we spelen hun favoriete nummer waarmee “het” allemaal begon of hun favoriete dansnummer waarmee ze het feest openen.

Traditionele Bruiloft lijst

  • 15 – jarig huwelijk: Bergkristal
  • 25 – jarig huwelijk: Zilver
  • 30 – jarig huwelijk: Parel
  • 35 – jarig huwelijk: Koraal
  • 40 – jarig huwelijk: Robijn
  • 45 – jarig huwelijk: Saffier
  • 50 – jarig huwelijk: Goud
  • 55 – jarig huwelijk: Smaragd
  • 60 – jarig huwelijk: Diamant

Vervolgens zijn er nog de kroonjaren als iemand 50, 60 of 70 (of nog ouder !) wordt en kinderenLive muziek bij een 25 jarig huwelijksjubileum en kleinkinderen een feestje willen aanbieden aan bijvoorbeeld grootouders.

Muziek voor een bruiloft feest. Dat hoort erbij !

huwelijksverjaardag vieren met live achtergrondmuziek
JazzTraffic Trio speelt bij een huwelijksverjaardag

Live achtergrondmuziek met easy listening -en  Latin jazz is de ideale muziek voor bij een receptie of diner. Is het niet mooi als het bruidspaar het bruiloft diner opent met een dans op muziek die herinneringen oproept “aan toen” ? Een jazz trio of jazz duo dat de muziek voor u verzorgt is aan te raden. Tussen de gangen door is er diner muziek  zodat uw gasten fijn kunnen dansen of kunnen kiezen voor een tafelgesprek. De sfeer wordt losser en de feestelijke stemming komt er echt in.

Mooie jubileum huwelijks feestmuziek !

Huwelijksverjaardag vieren met live muziekEr is bijzonder veel repertoire dat zich uitstekend leent voor live achtergrondmuziek bij een huwelijksfeest. Dat staat bekend als het Great American Songbook met repertoire bekend geworden door o.a. Frank Sinatra en Tony Bennett en tegenwoordig veel vertolkd door o.a. Michael Bublé en Rod Stewart.

Sfeervolle bruiloft muziek die de sfeer op uw huwelijksverjaardag mooi inkleurt.  Denk eens aan mooie romantische titels zoals “I Love You” of ‘The Touch of Your Lips” of een lekkere bossa nova me het stuk “O Grand Amor”. Of een swingende samba zoals “One Note Samba” of zwoele bolero zoals “La Sitiera”.

U wilt ook live achtergrondmuziek om uw huwelijksverjaardag te vieren  ?

huwelijksverjaardag vieren live muziek huwelijk
50 jaar getrouwd

Als specialisten op dit gebied hebben wij alles te bieden wat u zoekt voor  een onvergetelijke dag.

Bovendien kunnen we een zeer voordelige aanbieding doen als we zowel tijdens uw receptie als diner live muziek voor u spelen. Kortom een Jazz Band op uw bruiloft biedt zoveel méér mogelijkheden voor extra sfeer en en exclusiviteit.

Meer weten ? Mail ons via de Berichtenbox rechtsonder op dit scherm.

Algemene informatie over een huwelijksjubileum of huwelijksverjaardag vindt u hier.

Cat. / Huwelijksverjaardag vieren.