Live muziek receptie

Live muziek receptie met JazzTraffic
Live receptie muziek met easy listening jazz van Jazz Trio JazzTraffic

“Fijne Pianomuziek met een Jazz Duo of Jazz Trio ?

Dan hebben wij Mooie Easy Listening Jazz Om Uw Receptie tot een Succes te Maken” 

Live muziek receptie / Leestijd 6 minuten

Geen standaard receptie maar een vrolijke happening om niet te te vergeten.

Live Receptie Muziek voor uw bruiloft is een belangrijke sfeermaker. Vaak onstaat er bij de ontvangst een wachtrij voor alle vrienden en collega’s die komen feliciteren. Een jazz duo of jazz trio met easy listening jazz is dan de ideale receptiemuziek voor uw evenement. Rustige muziek maar wel entertaining.

U wilt een exclusieve sfeer scheppen met live muziek die op de achtergrond blijft maar aanwezig genoeg om die extra ambiance te scheppen. En u wilt dat uw gasten een gesprek kunnen blijven voeren.

Fijne Pianomuziek Staat Centraal.

Als u een liefhebber bent van mooie pianomuziek bent u bij JazzTraffic aan het goede adres. Een zeer ervaren jazz ensemble dat op vele privé feesten acte presence gaf en ook in de jazzwereld naam en faam opbouwde en speelde op festivals, in hotels en clubs.

“We really appreciated having JazzTraffic in The Sheraton Hotel. Live music brings a special atmosphere into a place”.

Anne Rasmussen, Sheraton Amsterdam Airport Hotel.

Veel van de muziek van JazzTraffic is gebaseerd op het fameuze Oscar Peterson Trio. Onze ervaring is dat deze muziek alle leeftijdsgroepen boeit en zorgt voor een positieve en energieke sfeer.

In de sfeer van easy listening jazz brengen wij een fijne selectie van show tunes, big band favorieten en jazz standards. Muziek bekend van alle grote Amerikaanse zangers en musici en ook herkenbaar voor u en uw gasten. En met het juiste volume.

Stage piano live muziek receptieWij verzorgen alle instrumenten en apparatuur waaronder een stage piano zonder extra kosten. Een stage piano is draagbaar en met versterker voorzien van een geluidsbron die afstelbaar is op het juiste volume. Belangrijk omdat een gesprek mogelijk moet blijven bij ontvangst van uw gasten.

Een Jazz Trio of Jazz Duo voor uw live muziek receptie muziek.

Pianist voor Live receptiemuziek bruiloft
Live Receptie muziek met piano jazz duo of jazz trio

U kiest natuurlijk voor receptie muziek met rustig repertoire met een jazzy of easy listening sound.

Wij adviseren voor een kleiner evenement van maximaal twintig personen, bijvoorbeeld voor muziek tijdens uw bruiloft receptie, graag het jazz duo aan. De bezetting is dan piano met contrabas. Dan heeft u live muziek dat op een goed geluidsniveau de muzikale omlijsting kan verzorgen.

Live receptie muziek met piano en contrabas jazz duo
Live Receptie muziek met jazz duo of jazz trio

Voor een grotere receptie van meer dan twintig personen is het jazz trio aan te raden. De bezetting piano, contrabas en drums is het meest populaire ensemble. De drums blijft overigens op een aanvaardbaar geluidsniveau omdat de drummer met de “kwastjes”speelt. Lekker swingend maar nooit overheersend.

Met rustig repertoire en de klassieke trio bezetting van piano, contrabas en drums onthaalt u uw gasten op een bijzondere avond.

“U wilt een professioneel jazz trio met swingend en aangenaam repertoire ? “
Live muziek receptie
Live Receptie muziek met het jazz trio

U kunt kiezen uit een jazz trio dat met easy listening jazz, een combinatie van easy listening en jazz, een levendige en warme sfeer schept met mooi repertoire van bijvoorbeeld Frank Sinatra, Tony Bennett of Michael Bublé. Muziek van vroeger maar in een modern jasje gestoken.

Met meer dan tien jaar ervaring is JazzTraffic gespecialiseerd in live receptie muziek met het juiste repertoire, volume, aankleding en presentatie. Graag adviseren wij u over de beste manier om invulling te geven aan live muziek voor uw receptie en ideeën om dit zo goed mogelijk aan uw gasten te presenteren.

Ons advies is dat u zich goed oriënteert over samenstelling van het jazz bandje, voorbereiding en prijzen voordat u een boeking doet. Wilt u meer informatie en tips voor de beste manier om receptie muziek in te huren ?

Ga naar de pagina “Zes Tips Voor Het Inhuren van Live Achtergrondmuziek”

Algemene informatie over achtergrondmuziek vindt u op deze Wikipedia pagina

Wilt U snel informatie of een vrijblijvende offerte voor uw receptiemuziek ? Volg dan ons stappenplan, snel en efficïent.

  • Bel de bandmanager op 06 81 20 06 77 of stuur een mail via de Berichtenbox rechtsonder op dit scherm.
  • Vermeld de datum en het tijdstip van aanvang  van uw feest en de verwachte eindtijd
  • De datum houden we een week voor u in optie.
  • U heeft op dezelfde dag van aanvraag onze offerte binnen.
  • Indien U onze offerte accepteert ontvangt U van ons een email met bevestiging van alle details.
  • Wij nemen de gehele muzikale organisatie zoals laden, lossen, instrumenten en apparatuur voor onze rekening. U hoeft nergens naar om te kijken.
  • Een week voor de receptie nemen we contact met u op om alles nog even door te nemen en eventuele wijzigingen aan te kunnen brengen.

Cat. Live muziek receptie