Live Muziek Voor Uw Huwelijk met JazzTraffic. Bekijk de Video !

“Live Muziek Voor Uw Huwelijk ?

Wij Hebben Het Antwoord en een Video ! “

Live muziek huwelijk | Leestijd 6 minuten

Live muziek geeft uw feest, trouwerij, huwelijksverjaardag, receptie of diner die extra muzikale omlijsting dat voor meer sfeer en een exclusieve feeststemming zorgt. Bent U daarnaar op zoek ?

Wordt Het Spotify of Live Muziek ?

Een belangrijke succesfactor is in hoeverre u een persoonlijke touch  aan het feest, diner of receptie wilt geven. Cd’s draaien of uw Spotify Playlist afspelen met uw favoriete muziek van bv. Frank Sinatra, Michael Bublé, tsja het kan natuurlijk.

Maar dat doen winkels, warenhuizen of de kapper ook. Dus kijk eens hoeveel meer Live muziek kan doen voor u maar ook voor uw gasten !

                                                   ” Heerlijke Muziek”

Dat is wat Mevrouw Ankie Muller ons mailde toen wij in het VU Medisch Centrum de receptie van een Cardiologen Congres muzikaal mochten omlijsten. 

Een Jazz Duo of een Jazz Trio ?

U kunt een keuze maken afhankelijk van het aantal gasten en de locatie waar uw evenement plaatsvindt. Met een beperkt aantal gasten van twintig is het Jazz Duo, piano en contrabas, aan te raden. Dit is de ideale bezetting voor een dergelijk evenement.

Live muziek huwelijk met een jazz duo of jazz trioVoor een grotere lokatie voor meer dan twintig gasten is het Jazz Trio aan te bevelen. Het geluidsniveau blijft op de achtergrond maar is ideaal om tóch te worden gehoord om dat stukje extra toe te voegen. Maar een gesprek blijft altijd mogelijk, daar zorgen wij voor met aangepast volume.

JazzTraffic:

Dé specialist in live muziek: 

Er zijn een aantal zaken die een specialist zoals JazzTraffic op orde moet hebben om zich specialist te kunnen noemen:

  • JazzTraffic heeft ruim tien jaar ervaring in het spelen op privéfeesten, recepties en diners
  • Heeft een reputatie opgebouwd in de muziekwereld met optredens op festivals, in hotels en clubs.
  • Het juiste repertoire voor de gelegenheid. Geen moeilijke jazz maar goede achtergrond muziek met in het gehoor liggend werk van Sinatra, Bennett, Bublé, Norah Jones e.v.a.
  • Uitstekende musici, goed geschoold en ruime ervaring ook in bigbands en radiowerk.
  • Aankleding. De musici zijn perfect gekleed. mooi in kostuum of smoking als de klant daar om vraagt. Een essentiëel onderdeel van onze presentatie.
  • Een betrouwbare organisatie. De bandmanager is uw directe en persoonlijke aanspreekpunt voor het maken, bevestigen en 100% nakomen van afsprake.
  • Opbouw en afbouw van instrumenten en apparatuur moet snel en zonder hinder voor de klant verlopen.

Live muziek voor een gezellig feest met sfeer en exclusiviteit.

Goede achtergrondmuziek voor uw receptie of feest is easy listening jazz. Een combinatie van easy listening muziek die door ons jazz piano trio wordt uitgevoerd. Geen moeilijke muziek maar lekker swingend, bijvoorbeeld als live diner muziek.

JazzTraffic heeft een breed repertoire naar uw keuze.

Live achtergrondmuziek voor bruiloftHoudt u van het repertoire van bv. Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Michael Bublé of instrumentale muziek van bijvoorbeeld Oscar Peterson en George Benson ? Dan is dat uitstekend in te passen in live muziek voor receptie of diner.

Voor een extra feestelijke sfeer hebben we Latin Jazz voor u in huis. Zwoele Bossa Nova’s, romantische Bolero’s en opzwepende Sambas geven uw evenement een bijzonder vrolijke sfeer en er kan flink op gedanst worden !

Heeft U verzoeknummers heeft die speciale herinneringen bij u oproepen. Laat het ons weten, we voeren dat probleemloos voor u uit.

Samenvattend:

Het verzorgen van goede live muziek huwelijk is een specialisme. Het jazz duo of  trio moet het juiste repertoire in huis hebben en professionele musici. Daaromheen is een goede organisatie en communicatie nodig naar de klant zodat alle afspraken en wensen voor 100% worden uitgevoerd.

Hoe kan ik meer te weten komen over live muziek voor mijn huwelijk ?

Voordat u een besluit neemt is het van belang de juiste keuze te maken. Want een feest of receptie kun je niet over doen en je wilt 100% goede en betrouwbare levende muziek. Graag helpen wij u bij het nemen van een besluit. Lees daarom op deze site het artikel:

“Zes Tips Voor Het Inhuren Van Live Achtergrond Muziek”

Cat./ Live muziek huwelijk