Budget bruiloft / Leestijd 6 minuten

1.Hoe bepaal ik het bruiloft budget met Coverbands ?

Budget bruiloft. Bij het bepalen van het budget voor uw bruiloft, of dat nou een trouwfeest of huwelijksverjaardag is, wilt u wellicht levende muziek inplannen. Als achtergrondmuziek of dansmuziek of specifieke muziek van uw persoonlijke voorkeur.

Wellicht is dit de eerste keer dat u dit doet en daarom niet bekend met de totale kosten en wat de kosten bepaalt. Een gemiddelde band bestaat uit 3 -5 musici zoals gitarist, bassist, drummer, keyboards en een vocalist. Met research zult u zeker een inschatting kunnen maken en u zult zien dat de verschillen groot zijn.

Continue reading

Tagged as .

Jazz Muziek

The Jazz Trio: An Inside View

Jazz muziek / Leestijd 8 minuten

Jazz muziek vereist een nauwe samenwerking tussen de musici in een jazz orkest. Bij soleren, een essentieel onderdeel van jazz muziek, komt het er op aan dat de musici elkaar aanvoelen, ondersteunen en anticiperen. Kortom, muzikaal gezien een klik met elkaar hebben dat neerkomt op  intensief samenspel gedreven door muzikaliteit en individuele techniek. Techniek valt te leren, muzikaliteit niet.

Continue reading

“JazzTraffic Zorgt Voor Een Exclusieve Sfeer”.

Nieuwjaarsborrel organiseren
Nieuwjaarsborrel organiseren ? Met Live muziek van JazzTraffic !

Nieuwjaarsborrel / Leestijd 4 minuten

Nieuwjaarsborrel Organiseren En U Wilt Een Professioneel

Jazz Trio of Duo Inhuren ?

Een nieuwjaarsborrel organiseren is een feestelijke gebeurtenis. Mooie locatie, hapjes, drankjes, een nieuw begin.

Als u de uitnodigingen gaat versturen staat het natuurlijk ontzettend leuk als u kunt vermelden dat er ook live achtergrondmuziek wordt gespeeld. Live muziek is een extra element natuurlijk want dat zorgt voor een exclusieve sfeer en exclusiviteit.

Continue reading

Feestlocatie / leestijd 8 minuten

Top 10 vragen te stellen aan de feestlocatie voordat je een coverband of DJ inhuurt voor je bruiloftfeest.

Feestlocatie West Indisch Huis Amsterdam

Als je van plan bent om een coverband of DJ op je trouwlocatie te boeken voor het trouwfeest, verdient het aanbeveling met de bedrijfsleiding of weddingplanner af te stemmen of de feestlocatie geschikt is voor de live muziek die je in gedachten hebt.

De meeste feestlocaties geven aan dat live muziek mogelijk is maar daar zitten nogal wat haken en ogen aan als je een DJ of coverband inhuurt. Hier is de lijst met Top Tien vragen die je helpen de juiste beslissing te nemen.

Continue reading

Jazz Trio Inhuren |  Leestijd 6 minutenJazz Trio Inhuren ? Stappenplan voor het inhuren en boeken van een jazz trio of duo

Als je van plan bent een jazz duo, trio of band met zangeres in te huren dan is dat geen dagelijkse bezigheid en dat brengt de nodige vragen met zich mee. Vragen die wij van onze klanten krijgen en waarmee we ze op weg helpen voordat ze de grote stap nemen. Want een jazz trio boeken doe je per slot van rekening niet elke dag.

Maar een jazz trio of band inhuren of boeken is op zich geen ingewikkeld proces maar er zijn wel een aantal basisvoorwaarden om tot een goede beslissing te komen. Laten we deze eens stap voor stap doornemen:

  1. Hoe kan ik het beste mijn budget bepalen ?
  2. Is het maken van een short list aan te bevelen ?
  3. Offertes opvragen ? Hoeveel ?
  4. Hoe offertes vergelijken: waar moet ik op letten ?
  5. De boeking rondmaken. Hoe werkt dat ?
  6. Moet Ik Een Bedrag Aanbetalen ?
  7. De voorbereiding en de puntjes op de i zetten. 

Continue reading