Nieuwjaarsborrel organiseren voor particulier of bedrijf ?

 

” Nieuwjaarsborrel Organiseren ?

JazzTraffic Zorgt Voor Een Exclusieve Sfeer”.

Nieuwjaarsborrel organiseren
Nieuwjaarsborrel organiseren ? Met Live muziek van JazzTraffic !

Nieuwjaarsborrel Organiseren En U Wilt Een Professioneel

Jazz Trio Inhuren ?

Een nieuwjaarsborrel organiseren is een feestelijke gebeurtenis. Mooie locatie, hapjes, drankjes, een nieuw begin. Goede achtergrondmuziek is een belangrijk onderdeel van uw receptie. En als het even kan met live achtergrondmuziek natuurlijk want dat zorgt voor een exclusieve sfeer en exclusiviteit.

De exclusiviteit van een Nieuwjaarsborrel accentueren wij door in smoking op te treden indien u dat wenst. Chique en feestelijk.

Wat zijn de mogelijkheden ?

Voor een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie brengen wij sfeervolle easy listening jazz. Aangenaam volume, mooi repertoire en levende muziek om er iets bijzonders van te maken. Herkenbaar repertoire met natuurlijk Fly Me To The Moon, Night And Day en Coole Bossa’s zoals Desafinado en Girl From Ipanema.

Wat zijn de kosten en hoelang speelt het trio ?

Een nieuwjaarsreceptie organiseren moet natuurlijk in uw budget passen. Wij brengen al een muziekprogramma voor U van 3 x 45 minuten voor een prijs van E 600 all in, ex – BTW. Wilt u de muziek langer horen spelen dan kunnen wij tegen een voordelig tarief de speeltijd verlengen. Begin en eindtijd worden geheel op uw wensen afgestemd.

Check out onze Homepage daar kunt u acht opnames beluisteren van het reguliere repertoire dat we spelen en U een goed beeld geeft.

“Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U heeft dezelfde dag uw offerte in huis ! “

  • Wilt u meer informatie of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, maak dan gebruik van bel dan de bandmanager op 06 81 20 06 77 of gebruik de BerichtenBox rechtsonder op deze pagina.