Jazz Band Bruiloft | Jazz Trio JazzTraffic voor Swing en Sfeer !

Jazz Band Bruiloft
Jazz Trio JazzTraffic

 Jazz band bruiloft. Swing Sfeer en Gezelligheid. 

Jazz Band Bruiloft gezocht ? (Leestijd 8 minuten)

Als we met onze klanten praten dan is altijd de belangrijkste vraag van ons: wat verwachten jullie en voor welk deel van de bruiloft wil je onze muziek ? De antwoorden zijn altijd: natuurlijk geen heftige jazz maar lekker relaxte jazzy muziek, met gevoel voor de ambiance en zeker niet overheersend.

Met ruim tien jaar ervaring weet het JazzTraffic Trio  precies wat het bruidspaar voor ogen heeft. Een trouwerij, feest, jubileum, receptie of diner met een jazz trio met live muziek dat met aangename Easy Listening achtergrondmuziek voor extra sfeer zorgt is een belangrijke succesfactor voor een geslaagd feest.

JazzTraffic West Indisch Huis Amsterdam
Binnenplaats West-Indisch Huis Amsterdam

Neem deze foto’s. Die zijn genomen van het trio op de binnenplaats van het West-Indisch Huis in Amsterdam. Dit is echt een top locatie voor het vieren van een bruiloft. Een prachtige binnenplaats die met mooi weer zeer geschikt is voor een receptie. En met levende jazz muziek op zo’n  binnenplein, vol met familie, vrienden en collega’s, wordt er toch sfeer en ambiance gecreëerd. En het is maar een klein hoekje van waaruit het trio de muziek verzorgt en toch alle gasten op aangename wijze bereikt voor een feestelijke sfeer.

JAZZ BAND BRUILOFT JazzTraffic West Indisch Huis Amsterdam
JazzTraffic speelt op een bruiloftfeest op de binnenplaats van het West-Indisch Huis in Amsterdam

Op veel momenten is het trio inzetbaar met bruiloft muziek, bijvoorbeeld piano muziek bij de huwelijksceremonie, voor diner muziek en cocktail jazz muziek bij de receptie. Dat staat borg voor Extra Sfeer en Gezelligheid en JazzTraffic heeft het allemaal voor U en uw gasten.

“Een Live Jazz Band Huren voor Uw Bruiloft ?

Wij zorgen voor een Top Sfeer en Exclusieve Ambiance met Relaxte Easy Listening Jazz ! “

Er zijn veel mogelijkheden, vanaf een jazz duo tot en met een bigband. Belangrijk is wat de functie van de jazz band bruiloft moet zijn. Gaat het om live achtergrondmuziek, muziek voor bij een receptie, diner of diner dansant. Of moet het echt een jazz band zijn met een grote formatie en volume voor een feest waar muziek en dans centraal staat ?

Bent u op zoek naar een kleine jazzband bruiloft die live  achtergrondmuziek voor u verzorgt dan is een jazz duo of jazz trio de aangewezen bezetting. JazzTraffic kan zowel voor het duo of trio zorgen. De achtergrond muziek blijft ook echt op de achtergrond maar is aanwezig genoeg om de sfeer van uw evenement iets extra´s te geven. Mooi repertoire met bijvoorbeeld easy listening en cocktail jazz is ideale muziek voor dat doel.

Jazz Band Bruiloft
Jazz Trio JazzTraffic voor Swing en Sfeer tijdens uw Bruiloft !

Wilt u met een jazz band iets bijzonders maken van uw feest ?

Dan is de aankleding en entourage belangrijk. Dus niet musici die in jeans en sneakers zijn gekleed maar in een mooi pak zijn gestoken of in smoking voor een chique ambiance. Zo wordt een live band niet alleen een begeleiding maar ook een “experience” voor u en uw gasten.

Dit is wat Mathilde en Eduard Bouma ons schreven:

Jazz Band Bruiloft
Mathilde en Eduard kozen JazzTraffic voor hun bruiloft diner

“We hebben genoten ! We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie muzikale talent waarvan we hebben genoten. Het diner wat overgoten werd met een jazzy sausje was echt een hoogtepunt van de dag.  Ook van de gasten op de bruiloft hebben we enthousiaste reacties gekregen op jullie muzikaliteit. Het was mogelijk om lekker met iedereen te praten en te eten met jullie muziek op de achtergrond.”

“Bespaar Honderden Euro’s met ons Alles-In-1 Programma !

Alléén bij JazzTraffic”

All inclusive bruiloft plannen ?  Dat vraagt een goede voorbereiding, keuze uit de beste aanbiedingen en zorgvuldig selecteren. Bij een all in bruiloft gaat het vaak om aanbiedingen waar de trouwlocatie, diner, DJ en een overnachting e.d. zijn inbegrepen.

Maar weet U dat er ook een mogelijkheid is om een muziek arrangement te plannen voor uw huwelijksceremonie, receptie én diner ? Voordelig, makkelijk te boeken, met slechts één aanspreekpunt en wij regelen alles voor U voor een all in prijs. Geen verassingen, betrouwbaar en last but not least, professionele kwaliteitsmuziek.

Jazz Band Bruiloft: JazzTraffic voor Receptie of Diner.

Het trio speelt de receptie óf diner voor E 650 all-in met een speelduur van 3 x 45 minuten. Maar we hebben ook aantrekkelijke all-inclusive aanbiedingen voor u:

Pianist bruiloft

1.”All In Bruiloft Ceremonie en Receptie Arrangement:

Voor E 750 spelen wij op uw Ceremonie én de Receptie”

  • Live pianomuziek van onze pianist bij binnenkomst van de bruid, of bij het tekenen van de akte en bij het verlaten van het bruidspaar van de zaal na de ceremonie.  Onze pianist speelt romantische muziek of bruiloftsmars voor een passende omlijsting van uw huwelijksceremonie.
  • Na de huwelijksceremonie voegt de pianist zich bij het trio om de receptie muziek te gaan verzorgen voor uw gasten, familie, vrienden en collega’s. Met rustige achtergrondmuziek speelt het trio Easy Listening muziek met instrumentale nummers bekend van Michael Bublé, Frank Sinatra, Tony Bennett, Jamie Cullum en Harry Connick Jr.

2.”All In Bruilof Top Diner Arrangement:

Voor E 950 spelen wij op uw Receptie en Diner”

  • Met het TopDiner Arrangement speelt het trio na de receptie de achtergrondmuziek voor uw diner, diner buffet of diner dansant. Het trio speelt rustige Easy Listening Swing en Bossa’s, en voor het diner dansant ook Swingende Foxtrot’s,  Samba’s en Bolero’s zodat tussen de gangen door er fijn gedanst kan worden.

“Geniet Extra Voordeel Met Onze Service bij deze all in  Arrangementen ! “

  • Als u dit programma bij ons boekt regelen wij rechtstreeks met de locatie eigenaar alle facetten, zoals lossen en laden van de instrumenten, opstelling, electriciteit, parkeren etc. U heeft nergens naar om te kijken.
  • Is de trouwlocatie in Amsterdam en omgeving dan bezoekt bandleader Bob van Eekhout de locatie om alles ter plekke te regelen.
  • Zo heeft u voor alle muziek zaken rondom uw huwelijk slechts één aanspreekpunt die alles voor u regelt !

Onder welke condities kan JazzTraffic dit bruidsarrangement voor u verzorgen  ?

  • De feestlocatie voor zowel huwelijksceremonie, receptie en diner zijn gelijkvloers in hetzelfde gebouw.Veel huwelijkslocaties hebben dit in verschillende zalen onder één dak. Voor het Ceremonie en Receptie programma gaan we uit van een maximale duur van 3 uur waarbij huwelijksceremonie en receptie direct op elkaar aansluiten.
  • Voor het Top Diner Programma is de maximale duur 5 uur, ervan uitgaande dat het diner aansluit op de receptie.
  • Geldig voor Amsterdam en straal van 40 kilometer. Daarbuiten prijzen op aanvraag.
  • Alleen voor het Top Diner Arrangement: aangezien de musici van 15.00 uur tot 20.00 uur spelen en al eerder van huis gaan vragen wij de opdrachtgever met de locatie eigenaar / kok een personeelsmaaltijd voor de musici te regelen, te gebruiken na de receptie maar voor het diner.

Gaat u uw Huwelijksjubileum vieren ?

Voor echtparen die al een flink aantal aantal jaren getrouwd zijn is het natuurlijk leuk voor familie en vrienden dit te vieren. Bijvoorbeeld 25, 40 of 50 jaar getrouwd zijn bijzondere mijlpalen en dat mag gevierd worden ! Ook daar zijn we u graag van dienst. Kijk hiervoor op onze speciale huwelijksverjaardag pagina.

Is dit de jazz band bruiloft en muziek die u zoekt ?

Kijk ook op de pagina Jazz Band Huren van deze site. Als U een jazz band huurt is het heel verstandig om prijzen te vergelijken. Immers een trio exclusief huren voor een optreden is geen goedkope zaak. Professionele musici, instrumenten en apparatuur, reistijd en reiskosten: alles bijelkaar opgeteld bent u honderden euro’s kwijt.

Op onze contact pagina vindt u de informatie om met ons te bellen, mailen of chatten. Een geheel vrijblijvende offerte heeft u dezelfde dag in huis.

Cat. Jazz Band Bruiloft