Jazz Trio Amsterdam | Jazz Trio JazzTraffic.

“Zoekt U een Jazz Trio uit Amsterdam ?

JazzTraffic, Swingend en Sfeerverhogend voor uw Feest, Receptie of Diner ! ”  

Jazz Trio Amsterdam: JazzTraffic speelt graag in Amsterdam, al was het alleen maar vanwege de Amsterdamse roots van drummer zanger Bob van Eekhout. Zie hier enkele Amsterdamse lokaties waar wij acte de présence gaven op recepties en feesten.

Jazz Trio Amsterdam JazzTraffic
JazzTraffic in het Wyndham Apollo Hotel Amsterdam
JazzTraffic tijdens bruiloftfeest in Westerliefde Amsterdam
JazzTraffic tijdens bruiloftfeest in Westerliefde Amsterdam
JazzTraffic West Indisch Huis Amsterdam
JazzTraffic speelt op een bruiloftfeest op de binnenplaats van het West-Indisch Huis in Amsterdam

En als Jazzliefhebber gaan we graag naar concerten in Amsterdam. Hier met piano grootmeester Peter Beets in Paradiso in Amsterdam.

Peter Beets Bob van Eekhout van JazzTraffic Paradiso Amsterdam
Peter Beets en Bob van Eekhout in Paradiso Amsterdam na concert JOC

Tenslotte: JazzTraffic stond enige tijd nummer 1 op de Jazz Chart van de Amerikaanse site Reverb Nation ! Daarmee bereikte het trio een mijlpaal want om in de hoofdstad Amsterdam op de eerste plaats te komen van Rebverb’s Nation Amsterdam Jazz Chart is er veel concurrentie en niet van de minsten. Bijvoorbeeld van Mike del Ferro ebn Saskia Laroo. Daar mogen we dus best trots op zijn !

JazzTraffic # 1 Reverb Nation Jazz Chart Amsterdam
JazzTraffic op # 1 in de Jazz Chart Amsterdam van Reverb Nation

 

JazzTraffic ook te boeken als Jazz Duo: piano met contrabas.

U kunt JazzTraffic ook boeken als duo met piano en contrabas. Een kleine bezetting voor een intiem diner met bijvoorbeeld maar 15 – 20 gasten is ideaal. De musici brengen zelf een stagepiano mee.

Jazz Trio Amsterdam: Jazz Traffic.

Amsterdam is al decennia lang een jazzstad en op die traditie spelen wij in met melodische easy listening jazz met repertoire uit het Great American Songbook dat door Sinatra, Bennett en Fitzgerald en tegenwoordig door Michael Bublé en Harry Connick aan een ware revival bezig is.

Als U onze HomePage raadpleegt dan vindt u opnames met de muziek die wij met het jazz trio spelen, gebaseerd op een jazz pianist die wordt begeleidt door contrabas en jazz drums.

Jazz traditie in Amsterdam.

Al vele decennia lang kent Amsterdam een rijke  jazz traditie, die in de naoorlogse jaren begon met de beroemde Sheherezade Jazzclub die werd gerund door de fantastische jazzcombo The Diamond Five. Maar ook de zondagmiddagconcerten in het Famos gebouw, de nachtconcerten in het Amsterdamse Concertgebouw waren onlosmakelijk verbonden met de Amsterdamse jazz scene.

Maar nog steeds heeft Amsterdam veel te bieden met de jazzcafe’s Casablanca en het nieuw leveningeblazen JazzCafé Alto op het Leidseplein, het BIMhuis en The Cotton Club om een paar te noemen.

Jazz Cafe Alto Amsterdam
Jazz Cafe Alto Amsterdam

Jazz Trio Amsterdam 

Muziek live op de achtergrond maar aanwezig genoeg om de sfeer extra levendig en aangenaam te maken. Jazz Trio Amsterdam is niet onze naam maar we zijn wel een jazz trio met een 020 nummer (niet gepubliceerd), want drummer Bob van Eekhout is geboren en getogen Amsterdammer.

Maak van uw feest een topfeest want wij voelen de sfeer en de mensen goed aan en zorgen dat u een professionele jazzband krijgt met kwaliteitsmuziek en repertoire van uw keuze.

Mocht U een verzoeknummer (s) hebben dat nog niet op ons repertoire staat dan studeren wij het graag voor U in !

“Heerlijke Muziek ” (Mevrouw Ankie Muller van het VU MC in Amsterdam naar aanleiding van optreden tijdens  een Cardiologie Symposium)”

Wilt u meer weten over Jazz Trio Amsterdam:  JazzTraffic ?

Direct informatie of offerte ? Volg dan ons stappenplan. Snel en Simpel.

  • Mail  ons via de Berichtenbox rechtsonder op deze pagina.
  • Als we online zijn kunt u direct met ons chatten via de ChatBox rechtsonder op dit scherm.
  • Vermeld de datum en het tijdstip van aanvang  van uw feest en de verwachte eindtijd
  • De datum houden we een week voor u in optie.
  • U heeft op dezelfde dag van aanvraag onze offerte binnen.

Gaat U accoord met onze offerte dan volgt stap 2:

  • Indien U onze offerte accepteert ontvangt U van ons een email met bevestiging van alle details.
  • De gehele muzikale organisatie zoals laden, lossen, instrumenten en apparatuur wordt door ons voor u geregeld. U hoeft nergens naar om te kijken.
  • Als de speellocatie in Amsterdam is komt bandleader Bob van Eekhout naar de locatie om daar ter plekke alles voor U te regelen.
  • Een week voor uw evenement nemen we contact met u op om alles nog even door te nemen en eventuele wijzigingen aan te kunnen brengen.

Jazz Trio JazzTraffic: Niet op de Voorgrond, Lekker Relaxed, Sfeerverhogend”

 

Cat./ Jazz Trio Amsterdam

Stad Amsterdam