Jazz Trio JazzTraffic in Jazz Nights in Novotel Amsterdam Schiphol Airport !

JazzTraffic Trio Gourmet Bar Novotel Amsterdam Airport

JazzTrio JazzTraffic verzorgt Jazz Night in het Novotel Amsterdam Schiphol Airport Hotel

Het splinternieuwe Novotel Amsterdam Airport Hotel organiseert sinds kort Jazz Nights in de fraaie Gourmet Bar Restaurant van het hotel, gelegen aan de Taurus Avenue 12 in Hoofddorp.

Het hotel speelt daarmee in op zowel de wensen van de hotelgasten als de locale Haarlemmermeerders. En dat de Haarlemmermeer jazzliefhebbers zijn is bekend.

In de polder wordt immers elk jaar het fantastische Meer Jazz Festival georganiseerd, tegenwoordig het Take Off Music Event geheten, dat ook in 2017 weer plaats vindt van 8 tot 11 Juni.

Op 22 Maart j.l. speelde het JazzTraffic Trio als één van de eerste orkesten op de Jazz Nights van het hotel en dat was zeker voor het publiek en de musici een inspirerende avond. Met veel werk van Dave Brubeck, Oscar Peterson en Bill Evans speelde de fameuze pianist Hans Heinhuis (The Ramblers) de sterren van de hemel.

Live jazz muziek met het JazzTraffic Trio
JazzTraffic Trio in de Gourmet Bar van Novotel Amsterdam Airport

Onder leiding van Badhoevedorper en drummer / zanger Bob van Eekhout speelde het trio al op vele gelegenheden in de Haarlemmermeer. Uiteraard in het Meer Jazz Café maar ook in Grand Café Sjapo, The Colonel, Haarlemmermeer Culinair, Zondagmiddag Podium van Stichting Meerwaarde, de Haringparties van MeerBusiness e.v.a.

Met zangeres Marjoleine Leene brengt het trio sinds kort een Jazz Special, met jazzy repertoire van o.a. Nat King Cole en het befaamde Nederlandse legendarische swing orkest De Millers van Ab de Molenaar.

Het Novotel Amsterdam Airport Hotel organiseert op Vrijdag 9 Juni en Zaterdag 10 Juni Jazz Jams olv de Haarlemmermeerse drummer en jazz icoon Martijn Klaver.

Voor meer informatie check out Novotel Amsterdam Schiphol Airport.

Wilt U onze muziek beluisteren ga dan naar de Jazz Trio JazzTraffic Home Page van onze site met liefst acht nummers met live easy jazz van het trio !

Enjoy !